Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

De laatste Blogs van Galerie Klif ART

Hier vindt u het laatste nieuws van en over Galerie Klif ART. Houdt deze pagina dus goed in de gaten met betrekking tot bijvoorbeeld nieuwe exposities.

Opening expositie Toon de Haas

3 jaar geleden

Houdt jij ook zo van Texel? Dan is de nieuwe tentoonstelling met eerbetoon aan een groot kunstenaar Toon de Haas, wellicht iets voor jou. Want, zoals de directeur van stichting Texels Landschap Noord Holland zo mooi verwoorde: "Toon de Haas raakt je echter in je hart. Hij laat je kijken door zijn ogen, je verwerkt de indrukken via zijn gevoel, je beleeft zijn eiland. TEXEL."' Met de start van de lente start Galerie Klif Art met een overzichts- en verkooptentoonstelling van de Tesselaar Toon de Haas. Met de allerlaatste werken van zijn hand & hart van zijn geliefde eiland Texel en bloemstillevens. Op een speelse manier weet hij een kleurrijk compositie op te bouwen met een pakkend geheel als gevolg. Open vanaf donderdag 4 april 2019 tot 12 mei. Kom je ook? Groet, Herman Bakker

Lees verder

Bernhard Lorenz

5 jaar geleden | Update: 4 jaar geleden

Van Bernhard Lorenz, een gepensioneerde architect met een grote liefde voor Texel laten we schilderijen, houten beelden en bronzen zien maar ook houtdrukken. Zijn beelden zijn heel bijzonder, en vaak ook de namen daarvan. Komt het zien!

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren