Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Huidige exposities bij Galerie Klif ART

T/M 12 mei 2019 tonen we werk van de oud-Texelaar: Toon de HAAS (1929-2015).

Toon is geboren en opgegroeid in Oosterend-Texel. Zijn vader was boer en het was duidelijk dat dit niet Toon's roeping was. Op zijn 25e ging hij naar Amstelveen om zich daar tot professioneel schilder te ontwikkelen. Hij won diverse prijzen met zijn werk.

Zijn specialismen zijn: portretten, bloemstillevens en landschappen. Zowel in olieverf als in aquarel als ook in potlood. Een korte periode maakte hij ook etsen.

Jaarlijks kwam hij naar Texel om inspiratie voor zijn Texelse landschappen op te doen. We laten er u diverse van zien, waaronder de laatste grote doeken.

Ook van zijn bloemstillevens laten we prachtige exemplaren zien, met bovendien een mooie korting bij uw aankoop van een bloemstilleven!

VAST IN DE EXPOSITIE:

  1. diverse originele drukken van Jan Mankes
  2. olieverven van A.D. Blok van der Velden
  3. Murano glas, o.a. van Luca Vidal
  4. Leerdam glas, o.a. van Paul Spannenberg en Marinke van Zandwijk
  5. Afrikaans Tribal Art
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren